Érdekességek, tippek, praktikák

Blog

 

Eszerint, ha napjaink során 80-90%-ban egészségesen eszünk, egy kis bűnözés nem árthat, illetve könnyebben kompenzálható. Ilyen 'bűnözéseket' a nyaralás biztosan tartogat, de pici odafigyeléssel nem okozunk 'maradandó károkat'.

A kollagén neve görög eredetű szó, ragasztót jelent.
Egyik legfontosabb és legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjénk. Megtalálható az izmokban, az inakban, az ízületekben, a porcokban, csontokban, és belső szerveinkben. Szépségünk és fiatalságunk megőrzéséhez is nélkülözhetetlen (bőr, haj, köröm).

Az étrend kiegészítő termékek koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb az egészségre ható anyagokat. Ezek lehetnek vitaminok vagy egyéb növényi, illetve állati eredetű anyagok, melyek segítik testünk helyes működését.

A teljes szénhidrát megvonás és leminimalizálás rövid távon biztosan hoz eredményt, ám hosszú távon, ha visszatérünk a fogyasztásához, visszakúsznak a kilók és pocsékba megy az addigi erőfeszítésünk (jojó effektus)!

✅Aludj eleget! Ilyenkor regenerálódik a szervezet, pihenten kiegyensúlyozottabbak vagyunk, kevesebb a 'mellé evés', 'hobbi nassolás'! És még az edzés is jobban megy!

A legnagyobb különbség az egészséges táplálkozás és a fogyókúra között , hogy ha fogyókúrázunk szigorúbb szabályok vonatkoznak a mennyiségekre és az alapanyagokra is.(Bár tapasztalatom szerint, aki áttér az egészséges életmódra, mindenképp fog fogyni valamennyit.)


Még több érdekesség, recept, videó, szépségápolási tipp

Facebookon az Egészség kívül, belül-Sport és táplálkozás oldalamon is!

https://www.facebook.com/egeszsegkivulbelul/

instagram/@domonicsbettina 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el